Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2010 11:04 - Новото видео на Латино Пардишпани... масив фейл!
Автор: vlaskin Категория: Забавление   
Прочетен: 1173 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.02.2010 11:10


Още петъчен хейт! Туко що мернах новото видео на Искрен Пецоф.... да ония същия от латино партизани, ако изобщо някой се сеща за тях...

Та ето и новината, защото не ми се преразказва... общо взето жалка работа:


В родния ефир се завъртя новият видеоклип на Искрен Пецов.

Лентата е към песента "Ескалатор", с която изпълнителят рязко променя посоката на своята кариера, навлизайки в дебрите на... регетон музиката.

Лентата? Моля? От кога Латино Пандишпани снимат на 35 милиметрова лента, жалките си клипове.... и кариера, о моля ви! Тоя тип винаги е бил без посока просто е праскал някакви скапани парчета е така на посоки, опитвайки се да се впише в великата "българска музикална сцена" (това го казвам със надсмешка).

Звученето на парчетo, както и неговият клип обаче, силно напомнят за хит-сингъла на американския рапър Pitbull - I Know You Want Mе.

Да и аз т`ва го прочетох... някъде и най-стина е така, но не е само това кражбата. Тоя ефекта с клонираните "мацки" (в клипа на Пеци са джуконди) е от Destination Uknown (ако се сещате едно супер зарибяващо парче... о дупетата им, пресвета дева Марио ха-ха). Както и да е това надали е първият клип и песен който краде, а и няма и да е последния.

Режисьор на видеото към "Ескалатор", което може да се похвали с 3D ефекти, е Васил Николов. В кадрите освен Искрен Пецов взимат участие и няколко красавици.

Бате, ако бех на тво место, щях да се скрия. Тия три-де ефекти са толкова убити, че направо ми иде да си запаля лаптопа. Такива ефекти разни 13 годишни дришльовци в youtube-то ги правят е така за добър ден..... О не преляхте чашата, това за красавижите чак сега го видях... и то няколко по-дяволите! Ще повърна, не заклевам се ще повърна... тия грозотий ли наричате красавици!!! Жалка работа пич, жалка!

""Ескалатор" е една сатира, едно осмиване на падането към тоталното дъно, до което сме стигнали. Стремеж да покаже, че в България се котира пошлото и елементарното. Парчето е откровен бунт срещу простотията, която се налага и се подкрепя в ефира", коментира самият Искрен Пецов.

Нямам коментар, естествено че ще е усмиване бе Пеци, само че ние се смееме на тебе, а то това си е постоянно... каквото и да направиш се е жалко, долно и смешно... отврат!

Имам чувството че цял ден мога да хейтвам по българската измислена музикална сцена, особенно ако Румънеца и Енчев пуснат още едно такова жалко видео или нещо подобно...


Източник: avtora.com



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vlaskin
Категория: Забавление
Прочетен: 27200
Постинги: 65535
Коментари: 1
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930